Voor ZZP en MKB (in...plaats)

ICT voor MKB Gouda

Alles wat je nodig hebt

Maximaliseer je productiviteit

Welkom bij Dutch IT voor Gouda, uw expert in ICT-diensten voor bedrijven en het MKB. Wij leveren maatwerkoplossingen op het gebied van ICT. In combinatie met een brede expertise om het maximale uit uw bedrijfsprocessen te halen. Volledig afgestemd voor het MKB in Gouda. 

Mailen, opslaan, bewerken.

Google Workspace

Microsoft Office is nu het meest gebruikte ICT pakket in het bedrijfsleven. Google werkt op een andere manier: 100% webbased, met heel veel aandacht voor online samenwerken. Microsoft Office is 25 jaar oud en Google Workspace 10 jaar. Google Workspace is vanaf de start webbased en loopt hierdoor een stuk voor op Microsoft op dit gebied. Schakel nu een specialist in, voor IT werkzaamheden in Gouda. 

Bekende namen maken gebruik van Google Workspace zoals Randstad, Coolblue, PWC, Schiphol en booking.com.

Wat klanten zeggen.

Zij werken al zonder problemen.

Ik liet mijn mail via de gratis versie van Gmail lopen, maar ik wist dat dit niet helemaal slim was. Ik heb dan namelijk geen controle over wat er met de klantgegevens gebeurt. Ik wist alleen niet goed hoe ik Google WorkSpace moest inrichten. Armand heeft mij daar helemaal in begeleid en bij geholpen. Mijn klantgegevens staan weer fijn op Europese servers en zijn dus goed beschermd, precies zoals ik het wil hebben.
Martha Pelkman
Internetbureau DrsPee

Kosteloos en zonder verplichtingen

Ja, ik heb interesse in een complete ICT werkplek voor € 49

bel 0182-240404

Of stuur een bericht, dan hebben we snel contact om alle details door te nemen.

Armand Hendriks

Actief in de regio

Wij zijn al actief in de volgende plaatsen:

Staat je plaatsnaam er nog niet tussen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Neem nu contact of ontdek de mogelijkheden voor MKB ICT ondersteuning in Gouda.