Voor ZZP en MKB (in...plaats)

Google Workspace Training Alphen aan den Rijn

Met Google Workspace

Maximaliseer je productiviteit

Samenwerken in de cloud is nog nooit zo makkelijk geweest met je Google Workspace Training in Alphen aan de Rijn wordt je expert op het gebied van Google Workspace. Zodat je altijd en overal toegang hebt tot je bestanden en moeiteloos kan samenwerken, overal waar je bent. 

Mailen, opslaan, bewerken.

Google Workspace

Microsoft Office is nu het meest gebruikte ICT pakket in het bedrijfsleven. Google werkt op een andere manier: 100% webbased, met heel veel aandacht voor online samenwerken. Microsoft Office is 25 jaar oud en Google Workspace 10 jaar. Google Workspace is vanaf de start webbased en loopt hierdoor een stuk voor op Microsoft op dit gebied. Kies nu voor een Google Workspace training in Alphen aan den Rijn. 

Bekende namen maken gebruik van Google Workspace zoals Randstad, Coolblue, PWC, Schiphol en booking.com.

Wat klanten zeggen.

Zij werken al zonder problemen.

Ik liet mijn mail via de gratis versie van Gmail lopen, maar ik wist dat dit niet helemaal slim was. Ik heb dan namelijk geen controle over wat er met de klantgegevens gebeurt. Ik wist alleen niet goed hoe ik Google WorkSpace moest inrichten. Armand heeft mij daar helemaal in begeleid en bij geholpen. Mijn klantgegevens staan weer fijn op Europese servers en zijn dus goed beschermd, precies zoals ik het wil hebben.
Martha Pelkman
Internetbureau DrsPee

Kosteloos en zonder verplichtingen

Ja, ik heb interesse in een complete ICT werkplek voor € 49

bel 0182-240404

Of stuur een bericht, dan hebben we snel contact om alle details door te nemen.

Armand Hendriks

Actief in de regio

Wij zijn al actief in de volgende plaatsen:

Staat je plaatsnaam er nog niet tussen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een Google Workspace training in Alphen aan de Rijn.