Zorgeloos werken in Waddinxveen

Google G Suite Waddinxveen

Alphen aan den Rijn

Maximaliseer je productiviteit met G-Suite

Samenwerken in de cloud is voor ZZP’en en het MKB in Waddinxveen nog nooit zo makkelijk geweest met Google G-Suite, (de nieuwe naam Google Workspace). Altijd en overal toegang tot je bestanden en moeiteloos samenwerken, overal waar je bent. 

Google Workspace op de werkvloer

Mailen, opslaan, bewerken.

Google G-Suite in Waddinxveen

Microsoft Office is nu het meest gebruikte ICT pakket in het bedrijfsleven. Google werkt op een andere manier: 100% webbased, met heel veel aandacht voor online samenwerken. Microsoft Office is 25 jaar oud en Google G-Suite 10 jaar. Google G-Suite is vanaf de start webbased en loopt hierdoor een stuk voor op Microsoft op dit gebied.

Bekende namen maken gebruik van Google G-Suite (Google Workspace) zoals Randstad, Coolblue, PWC, Schiphol en booking.com.

Werken zonder problemen

Een volledige ICT-werkplek voor € 49 per maand

Trage computer of netwerk? Niet werkende programma’s en ongeplande updates? Zeg ‘hallo’ tegen onze complete ICT werkplek voor € 49 p/maand op basis van Google Workspace.

Welkom bij de toekomst van werken, waar productiviteit en plezier hand in hand gaan! We weten allemaal dat technologie je beste vriend kan zijn, maar ook je grootste ergernis. Google Workspace laat je werkdag soepeler verlopen. Bij Dutch IT Service bieden we een exclusief abonnement voor slechts € 49 per maand. Maar wat krijg je eigenlijk voor die mooie prijs? Lees verder en ontdek het zelf!

Wat inbegrepen is.

De complete ICT werkplek bestaat uit drie services

Wat krijg je ?

1

Google Workspace

2

Beheer op afstand

3

Ransomeware detectie

Geen gedoe.

Zes manieren waarop wij werken prettig maken.

01

Snelle werking

Google Workspace is cloud-gebaseerd, wat betekent dat de prestaties niet afhankelijk zijn van je PC of laptop. Gevolg: een snelle en soepele werking, zelfs op oudere apparaten.

02

Minimale systeemuitval

Door de robuuste infrastructuur van Google is de kans op ongeplande systeemuitval zeer klein. Google garandeert een hoge uptime en betrouwbare toegang tot alle diensten.

03

Gebruiksgemak

Google Workspace-applicaties zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten. Ze zijn intuïtief en vragen weinig training. Gebruiksgemak staat voorop.

04

Goede beveiliging

Wij bieden uitgebreide beveiligingsfuncties, waaronder geavanceerde phishing- en malwarebescherming, dataverliespreventie en encryptie.

05

Effectief e-mailbeheer

Gmail biedt krachtige filters, labels en zoekfunctionaliteiten die helpen om je overvolle inbox te beheren en belangrijke e-mails snel te vinden.

06

Voor Windows en Apple

Als je internetverbinding hebt werkt Google Workspace. Want Google Workspace is platformonafhankelijk en werkt op vrijwel elk apparaat met een internetverbinding.

Voorkomen is beter dan genezen

Goed beveiligd tegen ransomeware en dataverlies.

Dataverlies en ransomware vormen een serieuze bedreiging voor ZZP’ers en MKB’s. Ze leiden tot verlies van belangrijke bedrijfsgegevens, financiële schade en een aanzienlijke verstoring van de bedrijfsvoering. Ransomware-aanvallen kunnen je PC gijzelen, waardoor je geen toegang meer hebt tot je data. Tenzij  je losgeld betaalt, wat echter geen garantie biedt op herstel van je gegevens. Gelukkig biedt onze aanpak oplossingen om deze risico’s te minimaliseren.

 

Met automatische back-ups, geavanceerde beveiligingsprotocollen en continue monitoring zorgen we dat je data veilig en toegankelijk is en blijft. 

Wat klanten zeggen.

Zij werken al zonder problemen.

Ik liet mijn mail via de gratis versie van Gmail lopen, maar ik wist dat dit niet helemaal slim was. Ik heb dan namelijk geen controle over wat er met de klantgegevens gebeurt. Ik wist alleen niet goed hoe ik Google WorkSpace moest inrichten. Armand heeft mij daar helemaal in begeleid en bij geholpen. Mijn klantgegevens staan weer fijn op Europese servers en zijn dus goed beschermd, precies zoals ik het wil hebben.
Martha Pelkman
Internetbureau DrsPee

Kosteloos en zonder verplichtingen

Ik heb interesse in een complete ICT-werkplek voor € 49 p/m

Of stuur een bericht, dan hebben we snel contact om alle details door te nemen.

Armand Hendriks

Actief in de regio

Wij zijn al actief in de volgende plaatsen:

Staat je plaatsnaam er nog niet tussen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Blog

Wat we te vertellen hebben.